Skip links

Ontruimen tijdens de Corona-crisis?

Experts in opruimen en reinigen

  Woningontruiming tijdens Corona crisis

  Wij krijgen de afgelopen weken dagelijks de vraag of wij ook woningen ontruimen tijdens de Corona crisis. Het antwoord daarop is natuurlijk ja. Het is natuurlijk wel van belang om tijdens deze crisis elke vorm van besmetting tegen te gaan. Ook het reinigen van woningen, materieel en mensen is belangrijker dan ooit. Daarom is het voor u belangrijk om uw ontruiming uit te laten voeren door dé experts voor woningontruiming in extreme situaties: Extreem Ontruiming

  In tijden van anderhalve meter afstand en vaak je handen wassen is het hygiënisch en veilig ontruimen van een woning natuurlijk het allerbelangrijkst. De specialisten van Extreem Ontruiming ontruimen en reinigen sterk vervuilde woningen, slaapkamers waar een overledene langere tijd heeft gelegen en zelfs plaatsen waar een (bloederig) misdrijf heeft plaatsgevonden, de zogenaamde plaats delict reiniging. Dit betekent dat wij als geen ander al weten hoe er hygiënisch, voorzichtig en discreet een woning ontruimd moet worden.

  Situaties waarbij onze hulp is ingeroepen:

  • Verzamelwoede
  • Ernstige vervuiling
  • Stankverwijdering
  • Lijkvinding
  • Plaats delict reinigen

  Bent u op zoek naar de beste ontruimer en schoonmaker die u het beste kan helpen tijdens de Corona crises? Bel dan Extreem Ontruiming! We staan 24/7 voor u klaar.

  Neem vandaag nog contact op.

  Wij komen snel langs voor een gratis offertebezoek. Wij ontzorgen u compleet in dit soort situaties.

  Plan een offertebezoek
  Call Now Button