Skip links

Hulp nodig na overlijden?

Experts in opruimen en reinigen

  Huis leeghalen na overlijden

  Wanneer iemand uit uw directe omgeving overlijdt en u bent aangewezen om de woning van de overledene op te leveren heeft u hulp nodig bij het leeghalen van het huis. Na het overlijden van een dierbare blijft er vaak een huis vol spullen over. De nabestaanden zijn dan verantwoordelijk voor het ontruimen van het huis van de overledene. U wilt wellicht zo snel mogelijk het huis leeg opleveren aan de woningbouw corporatie of verhuurder. Wellicht wilt u het huis verkopen en moet het huis dus verkoopklaar en schoon opgeleverd worden.

  In dit soort gevallen is het zaak dat er snel en vakkundig wordt opgeruimd, ontruimd, schoongemaakt en hersteld. Hoe vol de woning ook staat, wij ontruimen het zorgvuldig en volgens de geldende normen. Wij verwijderen naast meubels ook vloeren en kunnen ook helpen bij het herstellen van schade, verf- en stucwerken en zo voort.

  Ondanks dat wij gespecialiseerd zijn in ontruiming en schoonmaak van woningen in extreme situaties kunnen wij u ook zeer voordelig helpen bij het leeghalen van woningen na overlijden, ook als er geen lijkvinding is. Neem direct contact op voor een vrijblijvend intake gesprek met onze ontruim specialist.

  Neem vandaag nog contact op.

  Wij komen snel langs voor een gratis offertebezoek. Wij ontzorgen u compleet in dit soort situaties.

  Plan een offertebezoek
  Call Now Button