Skip links

Uw vervuilde woning opruimen?

Experts in opruimen, ontruimen en schoonmaak
NEEM VRIJBLIJVEND CONTACT OP

Vervuilde Woning Opruimen

Heeft u het punt bereikt dat u hulp nodig heeft om uw vervuilde woning weer leefbaar te maken? Dan kunt u met een gerust hart contact opnemen met onze ontruimer. De eigenaar van Extreem Ontruiming heeft zelf de ervaring gehad dat het roer om moest. Vandaar dat wij u zonder te oordelen kunnen helpen.

Bel direct met 085-0609750 of Neem nu contact op voor gratis advies.

Verzamelwoede of hoarding

Het is goed mogelijk dat u zich in de situatie bevindt dat uw woning zo vol staat met spullen, dat het niet langer verantwoord is er te wonen. Een veel voorkomende oorzaak van deze vervuiling is verzamelwoede of hoarding. Er zijn dan zoveel (dezelfde) spullen verzameld in huis dat er letterlijk geen ruimte meer is voor bewoning. Onze specialisten kunnen helpen met het sorteren van de spullen. Samen kunnen we dan besluiten wat er gedoneerd kan worden, wat er verkocht kan worden en wat naar de recycling kan. Daarnaast kunnen wij u indien nodig verwijzen naar professionele opruimcoaches zodat u niet in herhaling gaat vallen.

Uitgeleefde woning

Er zijn meerdere situaties te bedenken waarbij een woning zo sterk vervuild raakt door bijvoorbeeld een huurder die uitgezet is. U zit dan opgescheept met een uitgeleefde woning. Naast het opruimen en sorteren van de inboedel kan ons team ook schade aan de woning herstellen. Van het verwijderen van vloerbedekking tot het plaatsen van wanden wij lossen het op zodat de woning weer echt bewoonbaar is.

Hoe sterk uw woning vervuild is maakt niet uit. U kunt onze professionele en erkende hulp gebruiken bij het hygiënisch en veilig schoonmaken van een vervuilde woning. De specialisten van Extreem Ontruiming hebben letterlijk alles al een keer gezien, dus wij kijken nergens van op. Discretie hebben wij hoog in het vaandel. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Situaties waarbij onze hulp is ingeroepen:

  • Verzamelwoede
  • Vervuilde woning
  • Hennepkwekerij ontmantelen
  • Stankverwijdering
  • Lijkvinding
  • Plaats delict reinigen

Bent u op zoek naar de beste ontruimer en schoonmaker bij extreme vervuiling, bel dan Extreem Ontruiming!

Neem vandaag nog contact op.

Wij komen snel langs voor een gratis offertebezoek. Wij ontzorgen u compleet in dit soort situaties.

Gratis Advies
Call Now Button