Skip links

Lijk gevonden in een woning?

Experts in opruimen en reinigen

  Schoonmaak na lijkvinding

  Vervuiling door lichaamsvloeistoffen

  Het komt met enige regelmaat voor dat bewoners van een woning langere tijd dood in hun woning liggen. Het meest voorkomend is dat de bewoner acuut hartfalen krijgt. Ook komt het voor dat er een ongeluk gebeurt waarbij de bewoner valt of zich op een andere manier verwondt. Het komt ook wel eens voor dat een bewoner zelfmoord heeft gepleegd. Dit is niet alleen een verdrietige situatie, maar ook onhygienisch. Na korte tijd gaat een menselijk lichaam ontbinden. Hierbij komen gevaarlijke lichaamsvloeistoffen vrij die snel, grondig en vakkundig moeten worden gereinigd.

  Schoonmaak na lijkvinding

  Nadat de woning is vrijgegeven door de politie en de lijkschouwer of de begrafenisonderneming het stoffelijk overschot heeft afgevoerd is het zaak om de woning zo snel mogelijk te reinigen om verdere besmetting te voorkomen. Hiervoor hebben de schoonmakers van Extreem Ontruiming de juiste middelen. Deze helpen bij het definitief verwijderen van bloed en lichaamsvocht. Ook behandelen wij de zeer onaangename geur. Zelfs de meest extreme situaties waarbij bijvoorbeeld door een misdrijf de plaats delict ernstig vervuild is, is voor Extreem Ontruiming geen probleem. We heten niet voor niets Extreem Ontruiming.

  Direct meer weten? Bel dan met 085-0609750

  Ontruimen na overlijden

  Naast schoonmaak ontruimen we ook de meubels die getroffen zijn. Vaak betreft dit de vloerbedekking, banken en of stoel, het matras en het bed. De eigenaren van de woning vinden het echter in de meeste gevallen het prettigst om na lijkvinding de hele woning te laten ontruimen. Natuurlijk zorgen wij ervoor dat persoonlijke en waardevolle bezittingen na reiniging aan de familie worden geretourneerd.

  Extreem Ontruiming verzorgt de woningontruiming na lijkvinding, of het schoonmaken van een plaats delict voor onder meer voor particulieren, uitvaartverzorgers, woningcorporaties, zorginstellingen, huisartsen, GGD of de politie. Meer weten? Laat uw gegevens achter en wij bellen u direct terug.

  Neem vandaag nog contact op.

  Wij komen snel langs voor een gratis offertebezoek. Wij ontzorgen u compleet in dit soort situaties.

  Plan een offertebezoek
  Call Now Button