Skip links

Uw woning weer leefbaar!

Experts in opruimen, ontruimen en schoonmaak
DIRECT HULP NODIG?

Ontruimen en Reinigen in Extreme Situaties

Soms laten mensen hun huis vervuilen. Dit gebeurt doordat ze in de war zijn, alleen of ziek. Vaak hebben deze mensen geen hulp. Of ze willen geen hulp. Soms is er wel hulp aangevraagd, maar is het huis te vies of te vol om te kunnen helpen. Een extreme ontruiming waarbij stoffelijke overschotten, lichaamsvloeistoffen, rotting, ernstige vervuiling of nog meer zich heeft opgehoopt vergt expertise. Met onze specialistische kennis kunnen wij u in al die situaties vakkundig en snel helpen. Neem vrijblijvend contact op en praat met onze experts.

Bel direct 085-0609750 of vul ons formulier in voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Goede schoonmaak is belangrijk

De mensen die wonen in een sterk vervuilde woning kunnen er zelf last van hebben. Maar vaak is het de buurt die er er last van krijgt. Bijvoorbeeld als er veel insecten, muizen of ratten zijn. Of het huis staat zo vol met spullen dat het zelfs gevaarlijk wordt. Bij een vervuilde woning kan er sprake zijn van:

  • Vervuiling
  • Verrommeling
  • Verwaarlozing van de woning
  • Problematische verzameldwang

In de meeste gevallen is de woning zo extreem vervuild dat het onbegonnen werk is om zelf nog aan de schoonmaak te beginnen. In de meeste gevallen gebeurt dit bij mensen die lange tijd in eenzaamheid hebben geleefd en door lichamelijke of psychische problemen in deze situatie zijn beland.

De specialisten van Extreem Ontruiming hebben altijd oog voor de mens. Wij luisteren naar de bewoner en leggen altijd uit dat er geen reden is voor schaamte. Wij werken discreet en snel. We zorgen voor een leefbare woning.

Klantervaring

Kees* was iemand die zijn huis zwaar had vervuild. Wij hebben hem in 2019 kunnen helpen zijn huis (en leven) weer op orde te krijgen. Hier in het kort zijn ervaring met Extreem Ontruiming.

*) De echte naam van Kees hebben we om privacy redenen niet gebruikt

Kees*

“Mijn huis zag er net zo uit als in het veelbesproken RTL4 Programma ‘Mijn Leven in Puin’. U weet wel, dat programma dat ging over mensen die kampen met extreme verzamelwoede (hoarders). Hun problemen waren die van mij, met als gevolg een zwaar vervuilde woning zoals ikzelf. Het heeft mij toen getriggerd om op zoek te gaan naar iemand die mij kon helpen. En ben toen op Google gaan zoeken en kwam  uit bij de site van Extreem Ontruiming.

Ik kwam erachter dat het vaker voorkwam dan ik dacht, vaak toch wel vanwege een diepliggend trauma. Schaamte speelt ook vaak een belemmerende factor merkte ik ook toen ik ineens iemand aan de telefoon kreeg met de vraag “waarmee kan ik u helpen?”. Het geduld en begrip dat ik vond bij de mensen van Extreem Ontruiming gaf mij de moed om door te zetten.

Vanaf dat moment ging Extreem Ontruiming aan de slag om samen een plan van aanpak te maken. Nog dezelfde week gingen ze aan het werk en binnen twee dagen was mijn huis weer spik en span. Maar hier hield het niet op! Na 4 weken kwam de eigenaar langs om te kijken hoe het met me ging en of alles nog netjes was. Geweldig deze persoonlijke benadering, dank!”

Kees*

Neem vandaag nog contact op.

Wij komen snel langs voor een gratis offertebezoek. Wij ontzorgen u compleet in dit soort situaties.

Plan een offertebezoek
Call Now Button