Vervuild huis schoon laten maken?
Wij maken iedere woning weer bewoonbaar!

Schoonmaak vervuild huis

Soms laten mensen hun huis vervuilen. Dit gebeurt doordat ze in de war zijn, alleen of ziek. Vaak hebben deze mensen geen hulp. Of ze willen geen hulp. Soms is er wel hulp aangevraagd, maar is het huis te vies of te vol om te kunnen helpen. Een extreme ontruiming waarbij stoffelijke overschotten, lichaamsvloeistoffen, rotting, ernstige vervuiling of nog meer zich heeft opgehoopt vergt expertise.

Met onze specialistische kennis kunnen wij u in al die situaties vakkundig en snel helpen. Neem vrijblijvend contact op en praat met onze experts.Ons team wordt vaak ingeschakeld als er sprake is van een vervuilde of verwaarloosde woning. Wilt u weten wat wij voor u kunnen doen? Ziet u geen weg meer uit de rommel? Het team van Extreem Ontruiming heeft voor iedere situatie een oplossing. Wij opereren volledig discreet.

Bel direct 085-0609750 of vul ons formulier in voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Als u een aanvraag doet via ons formulier kunnen we inschatten met wat voor service u geholpen bent. Na een telefonisch overleg komen we graag bij u op locatie langs om de situatie te bekijken. We proberen samen te kijken naar de beste oplossing. Is er geen klik? U zit nergens aan vast!

Ontruimdiensten

Wij kunnen u helpen in de volgende situaties:

085-0609750

Bel direct voor informatie

Wanneer is er sprake van een Vervuild Huis?

Een huis wordt beschouwd als vervuild wanneer het niet langer voldoet aan de normen voor hygiëne en veiligheid, en wanneer de leefomgeving ernstig is aangetast door ophoping van vuil, afval, of andere verontreinigingen. Dit kan zich manifesteren in verschillende vormen, zoals extreme rommel, overmatige vuilophoping, schimmel- of meeldauwgroei, of de aanwezigheid van gevaarlijke stoffen. Vaak gaat een vervuild huis gepaard met ernstige geurproblemen, ongedierte, en zelfs gezondheidsrisico's voor bewoners.

Het is belangrijk om te begrijpen dat een vervuild huis niet alleen een fysiek probleem is, maar ook een emotionele en psychologische belasting kan vormen voor de bewoners. Het kan het dagelijks functioneren belemmeren, sociale isolatie veroorzaken en zelfs leiden tot ernstige gezondheidsproblemen. Daarom is het essentieel om tijdig in te grijpen en professionele schoonmaakdiensten in te schakelen om het huis te reinigen en de bewoners te ondersteunen bij het herstellen van een veilige en gezonde leefomgeving.

Wat maakt de schoonmaak van een vervuild huis zo bijzonder?

Hieronder de stappen die onze ontruimer uitvoert bij de schoonmaak van een vervuild huis:

 • Inspectie: Grondige evaluatie van de omvang van de vervuiling en identificatie van eventuele gevaren of specifieke behoeften.
 • Planning: Ontwikkelen van een schoonmaakplan op maat, rekening houdend met de ernst van de vervuiling en de specifieke eisen van de klant.
 • Verwijdering van afval: Opruimen en verwijderen van alle afval, rommel en onnodige items uit het huis.
 • Dieptereiniging: Grondige reiniging van alle oppervlakken, inclusief vloeren, muren, plafonds, en meubels, om vuil, stof en mogelijke verontreinigingen te verwijderen.
 • Desinfectie: Behandeling van het huis met desinfectiemiddelen om bacteriën, schimmels en andere ziekteverwekkers te doden.
 • Geurverwijdering: Gebruik van geavanceerde technieken en producten om onaangename geuren effectief te neutraliseren.
 • Herstelwerkzaamheden: Indien nodig, reparatie van beschadigde of aangetaste delen van het huis, zoals beschadigde vloeren of muren.
 • Nazorg: Follow-up inspecties en ondersteuning om ervoor te zorgen dat het huis schoon, veilig en bewoonbaar blijft voor de bewoners.

Wat kost de schoonmaak van een vervuild huis?

Om u een indicatie te kunnen geven over de kosten van de schoonmaak van een vervuild huis verwijzen we u naar onderstaande tabellen. Grofweg zijn er twee belangrijke kostencomponenten namelijk de kosten van het ontruimen van de inboedel en rommel én de reinigingskosten van de vervuiling.

Kosten vervuild huis ontruimen

Een belangrijk aspect voor mensen die een vervuild huis willen laten schoonmaken is natuurlijk het kostenplaatje. Om u een idee te geven wat wij rekenen voor een ontruiming van een vervuilde woning hebben we een aantal gemiddelde kosten op een rijtje gezet.

Grootte vervuilde woning Gemiddelde kosten van ontruiming*
Woning met 1 of 2 kamers €500,- tot €1.000,-
Eengezinswoning €750,- tot €2.500,-
Grote woning met meer dan 4 slaapkamers €1.500,- tot €5.000,-

Kosten schoonmaak vervuild huis

Een bijkomend probleem van de schoonmaak van een vervuild huis is dat vaak aanvullende werkzaamheden moeten worden uitgevoerd. De kosten hiervan hebben we ook onder elkaar gezet.

Schoonmaken vervuilde woning Gemiddelde kosten*
Dieptereiniging €25,- to €35,- per uur
Verwijderen vloerbedekking €3,- tot 5,- per m²
Afvalstortkosten €25,- tot €30,- per kuub
Geurbestrijding €10,- tot €20,- per m²
*Let op: dit zijn indicatieprijzen. Wilt u de exacte prijs weten? Vraag een gratis offerte aan!

Waarom Extreem Ontruiming?

Waar moet je beginnen ?

Wanneer wij een huis aantreffen waar sprake is van een ernstige vervuiling is het eerste dat wij doen – samen met u – de situatie goed in kaart brengen. Is er sprake van externe overlast? Denk aan stankoverlast of ongedierte? Is de woning goed toegankelijk, zodat wij discreet te werk kunnen gaan?

Vaak is er bij de betroffenen een groot gevoel van schaamte. Ons personeel weet hier goed mee om te gaan en betrekt de betrokkenen als gelijkwaardige gesprekspartner bij de ontruiming.

Vervolgens werken we onze standaardprocedure af en pakken we achtereenvolgens de volgende punten aan:

 1. Toegang tot de woning beschermen en ontsmetten zodat we voor de omwonenden veilig te werk kunnen gaan.
 2. Afvoeren van alle betroffen inboedel en afval
 3. Vloerbedekking verwijderen en afvoeren
 4. Gebouwschade herstellen en opfrissen van muren en plafonds
 5. Grondig desinfecteren en schoonmaken van woning

 

Wij komen graag in contact om uw situatie te bespreken. Wij overleggen samen met u hoe we het snelst de woning weer bewoonbaar kunnen maken. Na afloop verwerken wij alle gegevens in onze schriftelijke offerte. Zodra wij een akkoord treffen gaan wij dan zo spoedig mogelijk aan de slag. Dat is belangrijk, want dan kan de vervuiling zich niet uitbreiden en voorkomen we structurele schade aan de woning.

Woningontruiming in Extreme Situaties - Vervuilde keuken

085-0609750

Bel direct voor hulp

Maak een afspraak met onze expert

Wij komen snel langs voor een gratis offertebezoek. Wij ontzorgen u compleet in dit soort situaties.