Skip links

Een vervuilde woning ontruimen in Delft?

Bel direct voor gratis advies
085-0609750

  Nu bereikbaar

Vervuilde woning ontruimen in Delft

Heeft u een vervuilde woning te ontruimen in de regio Delft? U hoeft zich geen zorgen te maken, u bent niet de enige. Het komt zeker in Delft vaker voor dan u zou verwachten: mensen die in een vervuild huis wonen. Of geliefden die altijd in een vervuild huis hebben gewoond en nu zijn overleden. Dit is het moment om een specialist om hulp te vragen om uw vervuilde woning weer leefbaar te maken. Schaam u niet om een professional in te huren. Onze ontruimers zijn volledig opgeleid in discretie en tact én kennen de weg in Delft.

Start uw gratis offerteaanvraag >>

Als u een aanvraag doet via ons formulier kunnen we inschatten hoe u het beste geholpen bent. Na een telefonisch overleg komen we graag bij u op locatie langs om de situatie te bekijken. We proberen samen te kijken naar de beste oplossing. Weet u nog niet zeker of u met ons wilt werken? Dat maakt nog niets uit want u zit nergens aan vast!

Ontruimdiensten

Wij kunnen u helpen in de volgende situaties:

085-0609750

Bel ons vrijblijvend

Vervuilde woning ontruimen: de woonkamer
Vervuilde woning ontruimen in Delft
Vervuilde woning ontruimen: de werkkamer

Wat kost een vervuilde woning ontruimen?

Een belangrijk aspect voor mensen die een vervuilde woning willen laten ontruimen in Delft is natuurlijk het kostenplaatje. Om u een idee te geven wat wij rekenen voor een ontruiming van een vervuilde woning in Delft hebben we een aantal gemiddelde kosten op een rijtje gezet.

Kosten vervuilde woning ontruimen

Grootte vervuilde woning Gemiddelde kosten van ontruiming*
Woning met 1 of 2 kamers €500,- tot €1.000,-
Eengezinswoning €750,- tot €2.500,-
Grote woning met meer dan 4 slaapkamers €1.500,- tot €5.000,-

*Let op: dit zijn indicatieprijzen. Wilt u de exacte prijs weten voor Delft? Vraag een gratis offerte aan!

Wat zijn de extra schoonmaakkosten bij een vervuilde woning in Delft?

Een bijkomend probleem van een vervuilde woning ontruimen is dat vaak aanvullende zaken moeten worden opgeruimd en afgevoerd. De kosten hiervan hebben we ook onder elkaar gezet.

Schoonmaakkosten vervuilde woning

Schoonmaken vervuilde woning Gemiddelde kosten*
Schoonmaken €25,- per uur
Verwijderen vloerbedekking €3,- tot 5,- per m²
Afvalstortkosten €25,- tot €30,- per kuub

*Dit zijn gemiddelde prijzen. Vraag een gratis offerte aan voor een specifieker bedrag!

Wat maakt een vervuilde woning ontruimen zo bijzonder?

Het ontruimen van een vervuilde woning in Delft verschilt op een aantal gebieden van een gewone ontruiming. Dit is een belangrijke reden om bij een ontruiming van een vervuilde woning altijd voor de specialist te kiezen. Hieronder de 4 verschillen ten op zichte van de meeste "normale" ontruimingen:
  1. Hygiëne risico's: In veel gevallen is de locatie sterk verontreinigd. Dit kan zijn door bederf, menselijke of dierlijke ontlasting, ongedierte en in de ergste gevallen lichaamssappen. Onze ontruimers zijn hier goed op voorbereid en houden zich aan onze stricte protocollen voor hun en uw veiligheid.
  2. Grote hoeveelheden: Een ontruiming van een vervuilde woning kenmerkt zich vaak door de enorme hoeveelheid aan afval. Een veel voorkomend probleem is verzamelwoede, of 'hoarding', waarbij de bewoner alles heeft opgespaard en niets meer weggooide. Een woning betreden die overvol is brengt ook risico's met zich mee, bijvoorbeeld van instorting van grote stapels vuil.
  3. Schade aan het pand: Indien een woning flink is uitgewoond is er na het leegmaken van de woning schade aan muren, deuren, kozijnen en meer. Deze moet hersteld worden. Ook dit valt binnen het takenpakket van Extreem Ontruiming.
  4. Schoonmaak: Een woning waar luchtjes hangen, of nicotineaanslag op de muren zit moet schoon opgeleverd worden. In tegenstelling tot een gewone ontruimer kan Extreem Ontruiming u hierbij ook helpen.

Stappenplan om een vervuilde woning in Delft te ontruimen

Wanneer wij een woning aantreffen waar sprake is van (ernstige) vervuiling is het eerste dat wij doen – samen met u – de situatie goed in kaart brengen. Is er sprake van externe overlast? Denk aan stankoverlast of ongedierte? Is de woning goed toegankelijk, zodat wij discreet te werk kunnen gaan? Vaak is er bij de betroffenen een groot gevoel van schaamte. Ons personeel weet hier goed mee om te gaan en betrekt de betrokkenen als gelijkwaardige gesprekspartner bij de ontruiming. 

Vervolgens werken we onze standaardprocedure af en pakken we achtereenvolgens de volgende punten aan:

  1. Toegang tot de woning beschermen en ontsmetten zodat we voor de omwonenden veilig te werk kunnen gaan.
  2. Afvoeren van alle betroffen inboedel en afval
  3. Vloerbedekking verwijderen en afvoeren
  4. Gebouwschade herstellen en opfrissen van muren en plafonds
  5. Grondig desinfecteren en schoonmaken van woning

Wij komen graag in contact om uw situatie te bespreken. Wij overleggen samen met u hoe we het snelst de woning weer bewoonbaar kunnen maken. Na afloop verwerken wij alle gegevens in onze schriftelijke offerte. Zodra wij een akkoord treffen gaan wij dan zo spoedig mogelijk aan de slag. Dat is belangrijk, want dan kan de vervuiling zich niet uitbreiden en voorkomen we structurele schade aan de woning.

Woningontruiming in extreme situaties: voor ontruiming

085-0609750

Bel ons vrijblijvend

Maak een afspraak met onze expert

Wij komen snel langs voor een gratis offertebezoek. Wij ontzorgen u compleet in dit soort situaties.

Plan een offertebezoek in Delft

In welke gebieden wij een vervuilde woning ontruimen

Extreem Ontruiming heeft in veel gemeenten al ontruimingen verzorgd. Wij komen in heel Nederland en Vlaanderen. Bent u benieuwd of wij ook u kunnen helpen?

Bel voor vrijblijvend advies: 085-0609750

Ons werkgebied voor het ontruimen van vervuilde woningen

Call Now Button