Skip links

Hulp bij Huisontruiming nodig?

Experts in huis ontruimen en reinigen

  Huisontruiming

  Er kunnen verschillende redenen zijn om naar huisontruiming te zoeken. Misschien is in uw directe omgeving iemand overleden en zoekt u hulp bij het ontruimen van een woning na overlijden. Of u gaat emigreren en een deel van de spullen kunnen niet mee. Maar ook wanneer na een verhuizing uw huis moet worden verkocht of opgeleverd voor de verhuurder moet u uw huis ontruimen. U heeft dan dus hulp nodig bij het leeghalen van het huis.

  Het maakt voor de experts van Extreem Ontruiming niet uit wat de reden is, of hoe de klus er voor staat. Wij hebben alles al eens gezien en meegemaakt. Maar vergis u niet, ondanks dat wij gespecialiseerd zijn in huisontruiming en schoonmaak van woningen in extreme situaties kunnen wij u ook zeer voordelig helpen bij het leeghalen van woningen na overlijden of bij verhuizing of emigratie. Neem direct contact op voor een vrijblijvend intake gesprek met onze huisontruiming-specialist.

  In alle gevallen is het zaak dat er snel en vakkundig wordt opgeruimd, ontruimd, schoongemaakt en hersteld. Hoe vol de woning ook staat, wij ontruimen het huis zorgvuldig en volgens de geldende normen. Wij verwijderen naast meubels ook vloeren en kunnen ook helpen bij het herstellen van schade, verf- en stucwerken en zo voort.

  Wij kunnen ieder huis ontruimen!

  Neem vandaag nog contact op.

  Wij komen snel langs voor een gratis offertebezoek. Wij ontzorgen u compleet in dit soort situaties.

  Plan een offertebezoek
  Call Now Button