Skip links

Snel een huis leeghalen?

Experts in ontruimen en reinigen

  Huis leeghalen

  Er kunnen verschillende aanleidingen zijn om een huis leeg te moeten halen. Wanneer iemand uit uw directe omgeving overlijdt en u bent aangewezen om de woning van de overledene op te leveren. Wanneer u gaat emigreren en een deel van de spullen niet mee kunt of wilt nemen. Maar ook wanneer na een verhuizing uw huis moet worden verkocht of opgeleverd voor de verhuurder. U heeft dan hulp nodig bij het leeghalen van het huis.

  Het maakt voor de experts van Extreem Ontruiming niet uit wat de reden is, of hoe de klus er voor staat. Wij hebben alles al eens gezien en meegemaakt. Maar vergis u niet, ondanks dat wij gespecialiseerd zijn in ontruiming en schoonmaak van woningen in extreme situaties kunnen wij u ook zeer voordelig helpen bij het leeghalen van woningen na overlijden of bij verhuizing of emigratie. Neem direct contact op voor een vrijblijvend intake gesprek met onze ontruimspecialist.

  In alle gevallen is het zaak dat er snel en vakkundig wordt opgeruimd, ontruimd, schoongemaakt en hersteld. Hoe vol de woning ook staat, wij ontruimen het zorgvuldig en volgens de geldende normen. Wij verwijderen naast meubels ook vloeren en kunnen ook helpen bij het herstellen van schade, verf- en stucwerken en zo voort.

  Wij kunnen ieder huis leeghalen!

  Neem vandaag nog contact op.

  Wij komen snel langs voor een gratis offertebezoek. Wij ontzorgen u compleet in dit soort situaties.

  Plan een offertebezoek
  Call Now Button